Kamil Ciechanowicz Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 Moj problem polega na tym ze gdy mam juz postac zrobiona i elegancko dopasowanego bipeda to w jednym miejscu nie da sie ustawic koperty tak zeby obejmowala te vertexy które chcem . I teraz zaznacze jakas koperte i przechodze do opcji Vertex ( w zakladce physique) zaznaczam te vertexy które chcem dolaczyc do koperty i pojawiaja sie one na kolor niebieski i co dalej??? jak je dolaczyc do danej koperty??
Kamil Ciechanowicz Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 okej juz skapowalem vertexy wiem jak dolaczac i odlaczac ,thx za odpowiedzi :-P
big_white_ninja Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 Wiesz mam podobny problem. Mógłbyś mi napisać jak go rozwiązałeś?
big_white_ninja Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Zaznaczasz te vertexy na niebiesko i co dalej klikasz?
Kamil Ciechanowicz Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 jak juz masz je zaznaczone to klikasz (przy opcji select ) klikasz na select by link i pozniej klikasz w koperte do ktorej maja byc dolaczone te vertexy ,nastepnie klikasz na opcje Assign to link i znowu klikasz na koperte do ktorej chcesz dolaczyc vertexy i gotowe ,powinno dzialac ,jesli nie bedzie cos wychodzic to napisz pokombinujemy cos
Rekomendowane odpowiedzi