Gość occupant Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 hej Co myślicie o tej pracy, czy to jest łatwy poziom modelowania?
Godzil Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Siema Mnie osobiście pomysł na takie naczynia bardzo się podoba. Zwłaszcza czajnik, wydaje się jakby miał 2 dna :) Ale nie sądzę że po kilku takich modelach da się ocenić czyjś poziom... to trochę za mało. Ale daje radę. To Twoje modele?
aknochaco Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 czy to jest łatwy poziom modelowania? Co przez to rozumiesz?
Gość occupant Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 hej, tak moje pytam dlatego bo chce pracować jako grafik 3d w zasadzie jestem początkującym grafikiem w tej dziedzinie. No i pytają mnie co potrafię, jaki poziom i nie potrafię się określić.
mirach Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 no jak sam okresliles, jestes poczatkujacy :) Po 1 pracy, zwlaszcza pokazujacej pare malych prostych obiektow, dosc ciezko okreslic co ktos potrafi. Pokaz pare roznych rzecz, zwlaszcza siatki swoich modeli - po tym mozna cokolwiek powiedziec o umiejetnosci modelowania.
Rekomendowane odpowiedzi