Napisano 31 Maj 200420 l czesc, zrobilem sobie strone w photoshopie, poprzecinalem ja slicem, daelm SAVE FOR WEB i jak teraz ja trzeba wyedytowac w htmlu zeby wszystko bylo ok? mam naglowek, srodek(do tekstu) i stopke, wiem ze trzeba cos zrobic ze srodkiem zebym mogl pisac tam tekst i w ogole :) moze macie jakis tutorial? widzielm kiedys taki w necie ale nie moge juz go znalezc bardzo prosze o pomoc!! :)
Napisano 31 Maj 200420 l Autor tu jest moj kod zrodlowy Untitled-1 Untitled-1_03.gif - to jest srodek
Napisano 31 Maj 200420 l dobry tutorial na sieci to np ten: http://webmaster.helion.pl/kurshtml/ a chcesz to w notatniku edytowac? Odpal dreamweavera i tam sledz zmiany grafiki przy modyfikacji kodu i odwrotnie. W skrocie jak chcesz miec tekst to po prostu wklej go na miejsce i zmien charset=windows-1250 na charset=iso-8859-2
Napisano 31 Maj 200420 l www.scrypty.com masa tutkow do html masa scryptow i w ogole narzedzi dla webmasterow
Napisano 31 Maj 200420 l W tutku który podał Ci Leander przypatrz się zasadom tworzenia tabel to tu a zrozumiesz połowe Twojego kodu. Jezeli nie masz dreamweavera to pociągnij polskiego darmowego Zajączka (programik ma wbudowany dobry tutorial). Powodzenia.