Napisano 5 Grudzień 201014 l Witam wszystkich! Nie wiedziałem, że na max3d istnieje kategoria o fotografii! Widzę, że mam sporo ciekawych tematów na forum do nadrobienia. Tym czasem wrzucam kilka swoich prac, wykonanych nie dawno na kilku festiwalach w Katowicach i kilka innych zdjęć. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi, ponieważ można powiedzieć, że dopiero zaczynam swoją przygodę z fotografią. Kilka lat temu pstryknąłem kilka zdjęć, ale ukradziono mi sprzęt i z braku kasy i kilku innych czynników nie mogłem kontynuować. Teraz wracam i w pociągach nie zasypiam;) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Napisano 6 Grudzień 201014 l Koncertówki są full profeska, podobają mi się. A tak przy okazji to ile kosztują akredytacje na takich koncertach ?
Napisano 6 Grudzień 201014 l Autor Dzięki:) Co do akredytacji, to nie mam z tym problemów, ponieważ studiuje na Akademii Muzycznej w Katowicach i dużo koncertów mam za darmo a na inne i tak chodzę :) ale ludzie "z zewnątrz" czasem wystarczy jak na około 2 tygodnie przed koncertem zgłoszą się do organizatora jako fotoreporter (prowadzisz bloga, więc można by to pod to podpiąć) i dostajesz plakietkę i tyle:) moja znajoma tak wkręcała się na koncerty. pozdrawiam