Kamil Ciechanowicz Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 moj problem polega na tym ze zrobilem juz postac i wszystkie koperty dopasowalem i jest elegancko ,w oknie projektu wyglada to znakomicie zadne punkty sie nie wyciagaja i nie rozciagaja ,ale po wyrenderowaniu moja postac dziwnie wyglada ,na laczeniach kolan i bioder sa jakies zniekszatlcenia,na brzuchu jakby porobione jakies \'granice\' od czego to wszystko zalezy ???
Kris_R Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Czy mam przez to rozumieć że w oknie widokowym obiekt wygląda inaczej niż po wyrenderowaniu? Dawaj screena...coś tu chyba nie gra...
Kamil Ciechanowicz Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 Chcialbym zaladowac screena ale nie robilem tego nigdy za bardzo i nie mam pojecia jak go wrzucic ??(sorry za to ale naprawde nie wiem )
Kamil Ciechanowicz Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 dzieki za wszelaka pomoc ,chyba sam rozwiazalem swoj problem ,poprawilem troche siatke postaci i dalem physique przed meshsmoothem (bo chyba tak powinno byc) bo wczesniej mialem po meshsmooth i to bylo chyba najwiekszym bledem ,ale screena nadal nie wiem jak zaladowac :-P
Kris_R Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 A więc siateczka.. przy animacji trzeba na nią zwracać szczególną uwagę. Obrazek? Wciskasz przysisk odpoiwedz... z prawej strony okna... wyskakuje Ci okno odpowiedzi... masz tam ikonki takie jak: Dodaj hyperlink, Dodaj adres e-mail, Dodaj obraz... no myślę że sobie poradzisz...
Rekomendowane odpowiedzi