regg Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) Witam, to mój pierwszy post lecz nie wizyta na tym forum, bo przeglądam je od dłuższego czasu. Dość dawno, bo jakieś ~2 lata temu sprawiłem sobie tablet lecz nie mogłem się przełamać i zacząć systematycznie rysować. Jedyne, co wychodziło spod mojej ręki to bazgroły ołówkiem, czasem w wolnych chwilach. Dlatego też zakładam teczkę z nadzieją, że będzie dla mnie pewnego rodzaju motywacją oraz źródłem krytyki, która z kolei wpłynie na moje umiejętności techniczne i tym samym warsztat. Oczywiście w pozytywny sposób :) Poniżej zamieszczam WIPa arta, nad którym obecnie pracuję. Można powiedzieć, że to mój pierwszy robiony tabletem (no może, pierwszy na "poważnie" ). z założenia to miały być wrota do zamku/czegoś ale właśnie zauważyłem, że zamiast zamku powstało coś na kształt jaskini... Edytowane 9 Grudzień 2010 przez regg
regg Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Napisano 9 Grudzień 2010 (edytowane) Kolejny WIP, w pewnym momencie stwierdziłem, że na poprzednią pracę nie mogę już patrzeć (choćby z racji skopanej perspektywy). mniej więcej taki efekt planowałem uzyskać w poprzedniej :D a jak wyszło... cóż widać^^ Najpierw b&w później dodam kolor, pod spodem kryje się szkic i linie pomocnicze Edytowane 9 Grudzień 2010 przez regg +progress
Gość Suicide Napisano 11 Grudzień 2010 Napisano 11 Grudzień 2010 duzo lepiej sie ta druga zapowiada. o wiele lepsza perspektywa, jest jakaś bryła i jest swiatlo
Rekomendowane odpowiedzi