Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

to mój pierwszy post lecz nie wizyta na tym forum, bo przeglądam je od dłuższego czasu.

Dość dawno, bo jakieś ~2 lata temu sprawiłem sobie tablet lecz nie mogłem się przełamać i zacząć systematycznie rysować. Jedyne, co wychodziło spod mojej ręki to bazgroły ołówkiem, czasem w wolnych chwilach.

Dlatego też zakładam teczkę z nadzieją, że będzie dla mnie pewnego rodzaju motywacją oraz źródłem krytyki, która z kolei wpłynie na moje umiejętności techniczne i tym samym warsztat. Oczywiście w pozytywny sposób :)

Poniżej zamieszczam WIPa arta, nad którym obecnie pracuję. Można powiedzieć, że to mój pierwszy robiony tabletem (no może, pierwszy na "poważnie" ).

artzamek2zmienionapersp.jpg

z założenia to miały być wrota do zamku/czegoś ale właśnie zauważyłem, że zamiast zamku powstało coś na kształt jaskini...

Edytowane przez regg
  • Odpowiedzi 2
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Kolejny WIP, w pewnym momencie stwierdziłem, że na poprzednią pracę nie mogę już patrzeć (choćby z racji skopanej perspektywy).

artzamekk3.jpg

artzamekk3.jpg

mniej więcej taki efekt planowałem uzyskać w poprzedniej :D

a jak wyszło... cóż widać^^

Najpierw b&w później dodam kolor, pod spodem kryje się szkic i linie pomocnicze

Edytowane przez regg
+progress
Napisano

duzo lepiej sie ta druga zapowiada. o wiele lepsza perspektywa, jest jakaś bryła i jest swiatlo