Gość Savoy Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Mój pierwszy internal (trzeba wszystkiego spróbować), jeszcze mało widać, za mało objektów, Pozdrawiam wszystkich.
Ka21k Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Tylko jedno pytanko: ile czasu robiles ta scenke?
Master Kiełbaster Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Jasno wszędzie jasno wszędzie co to będzie :) Ziarno za duże jak na mój gust i materiał skóry trochę sztuczny.
Gość Savoy Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Scenkę tworzyłem 3 - 4 dni. Narazie żenada, jak wrzucę więcej objektów może się coś wyklaruje. Render był oczywieście na ustawieniach low dlatego takie ziarno.
MareG Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 kolejna proba podrobienia obrazka dostarczonego z finalRenderem - niestety nie udalo sie - klapa. Ale kombinuj dalej - jak zrobic zeby posadzka realistycznie odbijala taka potwornie przepaloną przestrzen okienna :) pozdro
Pierzak Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 w czym robisz? jaki render? bardzo ładnie sie zappowiada
Rekomendowane odpowiedzi