hosix Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 Witam jestem nowy na tym forum tak wiec proszę o wyrozumiałość:) Jestem projektantem kuchni i szaf od niedawna zaciekawił mnie program 3 d max może nie tyle program co jego możliwości:) Chciałbym się nauczyć pracować na tym programie, co zrobić?uczuć się go samemu czy zapisać się na jakiś kurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 1- dorwij program 2- uzywaj duzo F1 3- uzywaj duzo googli 4- kiedy powyzsze zawiedzie, napisz na forum. 5- cwicz, cwicz, cwicz (nie mylic z "kwicz" ;) ) w wiekszosci ten przepis dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosix Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2010 program już mam wersja trialowa :) kupiłem książkę a właściwie biblie pana Murdock-a Dzięki za szybką odpowiedz i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi