Dor Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Jeśli jakieś uwagi do topica, lub działu to dajcie wiadomość na u2u. Mam natomiat pytanie: Czy jest jakiś render lub skrypcik który wyrenderował by scenę którą można oglądać z okularami 3d (oddającą wrażenie przestrzenności). Teoretycznie jest to możliwe. Filmy w 3d (IMAX\'owe) kręci się za pomocą kamery z dwoma obiektywami, a potem taśmy skleja się w jedną. Można by w Max\'ie zrobić stilla, przesunąć kamerę i zrobić drugiego, ale jak to potem sklejić - nie wiem. Dlatego pytam się o rendera, albo skrypta.
Marcin Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 jest taki skrypt i to nawet chyba na max3d.pl jak sie orietuje poprostu sciagnij wszystkie bo niepamietam ktory to.. a masz takie okularki....pamietam ze do kart elsy byly takie pierdoły...ciekaw jestem jak to bedzie przy animacjach..hehe
Dor Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 Jest skrypt RGB Split do Max\'a 4, ale to chyba nie to, a nie przetestuje bo 6 mam
Rekomendowane odpowiedzi