mnowak35 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Witam Koledzy bardzo proszę o podpowiedź. Stworzyłem model narożnego kominka za pomocą narzędzia linia extrude wykonałem boxy które częściowo podzieliłem na poligony. teraz na cholerę nie mogę nadać powstałym powierzchnią materiałów. Gdzie może tkwić błąd? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 moze dac konkretnym poligonom odpowiednie ID materialu i przypisac material multisubobject ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowak35 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 faktycznie, widziałem to w jakimś tutorialu. Sprawdzę i napiszę czy się udało. Pozdrawiam i dziękuję za wskazówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowak35 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 kiszka. Nie daje się dodać materiału na wytłoczona linię, wyświetlany jest komunikat że zaznaczony obiekt wymaga korekty mapy i może być nie właściwy na renderze. Nie wiem jak to naprawić. Może ktoś podpowie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 nadac UVW maping ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi