Napisano 11 Styczeń 201114 l Witam serdecznie wszystkich maniaków 2 i 3D:). Mam takie pytanko do Was. Czy ktoś będzie tak miły i wytłumaczy mi jak dokładnie zrobić przyciski w HTC z tego tutka: http://www.2d3dtutorials.com/3d-studio-max/how-to-model-a-htc-tattoo-android-phone-with-3ds-max/ Step 27: Select the Front_Side and Hide everything else(Hide Unselected). Go to Create and Shapes. Uncheck the Box for Start New Shape. Create 5 Rectangles with different Length and Width like you see below, also change the Corner Radius to fit the image, and 1 Circle for the middle round button. Change the Interpolation Steps to 12. Step 28: Add a Extrude modifier to our spline and change the Amount to 0.25cm. Using the Select and Move tool position our spline like you see below. ----- mam z tym mały problem gdyż ciężko wycyrklować aby było równo oraz żeby to dobrze zrobić, bardzo proszę o proste opisanie tego fragmentu tutka:) Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam:) Kozisoft1
Napisano 12 Styczeń 201114 l A w czym tutaj problem? Może napisz czego tutaj nie rozumiesz, bo samo tłumaczenie w takim razie też tutaj niewiele pomoże. W skrócie masz schować wszystko poza przednią obudową i narysować przyciski + dziurkę na głośnik - następnie je extrudować je by nabrały formy przestrzennej - ot i wsio.