Drakula Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 tak sobie ostatnio siedzialem i zaczalem kolorowac szkic zeszytowy (PS) :) Nie skonczylem go jeszcze, ze wzgledu na male problemy wizualne ;) Otoz, chodzi o to, ze cos mi nie pasuje w torsie i zawieszeniu skrzydel - licze, ze Wy mi pomozecie :) http://members.lycos.co.uk/avatary/angel4.jpg (wstawiam link, bo calosc jest w 800x600 :/ )
Kinia Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 hmm trudno cos powiedziec na ten temat bo to jest poczatek szkicu i nie widac całosci ale wydaje mi sie ze tors jest po prostu za drobny w stosunku do głowy rece to samo zaobserwuj kogos jak stoi bokiem proporcje głowy do reszty ciała i na odwrot powodzenia ;.)
leander Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 calkiem mile :) Faktycznie tors wyglada jak mundurek uczniowski. Moze wyobraz sobie lub zrob szybki szkic jak go widzisz z przodu, bo na razie wyglada, ze nie masz do konca przemyslanej koncepcji.
geminus Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 witaj.Przede wszystkim szyja - jest 2razy grubsza niż powinna.Jak zwężysz to zobaczysz następne sprawy które nie pasują,ale szkic rzeczywiście machnij do końca bo nie wiadomo o co chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi