Skocz do zawartości

[Zlece] Prezentacje obrazu DaVinciego

Featured Replies

Napisano

no więc technika dowolna moze byc flash czy tam cos jeszcze byle efekt koncowy byl dobry

Chodzi o krótkie przedstawienie,scharakteryzowanie obrazu DaVinciego Monalisa,poniżej przedtstawie mój pomysł,oczywiście może ulec modyfikacji.

Na początku ujawią się trzy obrazy Davinciego,tak jak

, w tym Monalisa,nad obrazami będzie przeskakiwać jakaś rączka lub jakaś obramówka,choćby losowanie,a ostatecznie padnie na monalise,która będzie następnie charakteryzowana.

Myślałem nad czymś TAKIM (0:51-0:55) starodrukiem,nad którym kamera będzie bardzo wolno się przesuwać,a tekst będzie się pisał sam,tak jak by ktoś akurat wtedy pisał tylko bez pióra i dłoni.

Lub inna wersja,może bardziej trudnijsza,chodzi o to aby wymodelować postać davinciego,(do pasa wystarczy)trzymającego dany obraz i robiącego same ruchy wargami,wtedy podłoże pod niego głos,tak jak by sam on o nim opowiadał.

Do dyspozycji na koncie mam niestety marne 20zł (nieletni + bez pracy)

Sam próbowałem coś tam sklecić w Blenderze ale wyszła mi jakaś jajecznica,a czas jest do 3 lutego więc nie ma czasu na nauke od podstaw pozatym nie mam do tego smykałki, a wiem że dla niektórych to może być sama przyjemność

moje gg- 1102609

Pozdrawiam

• Wyświetleń 872
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.