pioRanosz Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Potrzebuje opinii ludzi znających się na rzeczy. Jako, że tutaj takich nie brakuje proszę o ocenę zamieszczonych prac. Inspirowałem się istniejącymi meblami (nawet aranżacja jest wzorowana na katalogu). Proszę napiszcie na jakim to jest poziomie. Wkrótce umieszczę inne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekbini Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Pierwszy najlepszy, w pozostałych proporcje skopane. Ogólnie nie najgorzej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sandman Napisano 27 Styczeń 2011 Share Napisano 27 Styczeń 2011 Proponuję zacząć inspirować się jakimś innym katalogiem, rendery słabe, ale najgorszy jest design. Jak design jest dobry to i obrazek choćby technicznie słaby sam się obroni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioRanosz Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2011 Proponuję zacząć inspirować się jakimś innym katalogiem, rendery słabe, ale najgorszy jest design. Jak design jest dobry to i obrazek choćby technicznie słaby sam się obroni. Poproszę o mniej ogólne uwagi. Coś w stylu mirekbini - "proporcje skopane". Wtedy będę wiedział nad czym dokładnie popracować. Design nie jest dla mnie istotny w tym momencie. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sandman Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Poproszę o mniej ogólne uwagi. Coś w stylu mirekbini - "proporcje skopane". Wtedy będę wiedział nad czym dokładnie popracować. Design nie jest dla mnie istotny w tym momencie. Dziękuje. W takim razie wrzuciłeś prace, do złego działu. Jak nie interesują cię opinie dotyczące dizajnu, to wystaw prace do WIP'a tam napewno ludzie ocenią jakość twoich renderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 modele wyglądają ok , ale dizajn z d***:) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioRanosz Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2011 Dzięki za opinie. Słuszna uwaga sandman - powinienem umieścić to w WIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 nr 1 się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grave Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Mebelki eleganckie :) A jeśli chodzi o render to najbardziej mnie gryzie sufit w nr.2 (komplet3.jpg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi