Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje opinii ludzi znających się na rzeczy. Jako, że tutaj takich nie brakuje proszę o ocenę zamieszczonych prac. Inspirowałem się istniejącymi meblami (nawet aranżacja jest wzorowana na katalogu). Proszę napiszcie na jakim to jest poziomie. Wkrótce umieszczę inne prace.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Proponuję zacząć inspirować się jakimś innym katalogiem, rendery słabe, ale najgorszy jest design. Jak design jest dobry to i obrazek choćby technicznie słaby sam się obroni.

Napisano
  • Autor
Proponuję zacząć inspirować się jakimś innym katalogiem, rendery słabe, ale najgorszy jest design. Jak design jest dobry to i obrazek choćby technicznie słaby sam się obroni.

Poproszę o mniej ogólne uwagi. Coś w stylu mirekbini - "proporcje skopane". Wtedy będę wiedział nad czym dokładnie popracować. Design nie jest dla mnie istotny w tym momencie.

Dziękuje.

Napisano
Poproszę o mniej ogólne uwagi. Coś w stylu mirekbini - "proporcje skopane". Wtedy będę wiedział nad czym dokładnie popracować. Design nie jest dla mnie istotny w tym momencie.

Dziękuje.

W takim razie wrzuciłeś prace, do złego działu. Jak nie interesują cię opinie dotyczące dizajnu, to wystaw prace do WIP'a tam napewno ludzie ocenią jakość twoich renderów.

Napisano

Mebelki eleganckie :)

A jeśli chodzi o render to najbardziej mnie gryzie sufit w nr.2 (komplet3.jpg)