filroz Napisano 28 Styczeń 2011 Napisano 28 Styczeń 2011 (edytowane) Witam, to moja pierwsza praca jaka wrzucam na max3d. Grafika 3d zajmuje się od niedawna. Liczę na konstruktywna krytykę :] Soft: 3ds max, mental ray Z czasem będę wrzucał tu swoje kolejne prace Edytowane 17 Luty 2011 przez filroz
Gość Chrupek3D Napisano 28 Styczeń 2011 Napisano 28 Styczeń 2011 Popracuj nad proporcjami, najlepiej wrzucić model człowieka i pod niego robić reszte. Korzystaj z lepszych referencji np. na Evermotion masz dużo ładnych wnętrz, na których można się wzorować. Do Mentala jest mnóstwo tutoriali na Youtube, myśle, że włączenie Final Gather poprawiłoby odbiór obrazka... a zdaje się, że cienia też nie włączyłeś. Teraz wygląda to jak podgląd z viewportu. ps. za duże obrazki.
filroz Napisano 17 Luty 2011 Autor Napisano 17 Luty 2011 Witam, troszkę poprawiłem render. Wiem ze zasłony wyglądają jak szmaty:] Kolega uświadomił mi tez że przy zapalonym świetle w wieczorem nie widać nic za oknem. To na przyszłość już wiem.
Rekomendowane odpowiedzi