Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam grafika 3d zaczalem sie zajmowac niedawno jakis tydzien temu. Za rada znajomego grafika wrzucam tutaj prace zebyscie pomogli je ukonczyc i doradzili co robie zle. W momencie tworzenia tych prac w zasadzie nic nie wiedzialem o renderowaniu i oswietleniu dopiero pozniej obejrzalem pare videotutoriali.

1 praca telefon: siatke z tylu obudowy mialem zrobiona tak jak w oryginale ale nie powyginalem jej ;p

2 dom z basenem: postanowilem sprobowac zrobic cos majac tylko jeden rzut oryginalnego zdjecia wyszlo jak wyszlo chyba z 30 razy renderowalem i poprawialem cos ale caly czas bylo cos nie tak nie mam juz sily na kolejne rendery chyba ze ktos doradzi co mam zmienic.

3 Batory dzisiaj zaczalem robic ten statek ale mam problemy z siatka to w zasadzie pierwszy moj model bardziej skomplikowany i potrzebuje pomocy jak zmienic siatke bo po dodaniu MSmooth w programie wyglada dobrze ale po renderze tragicznie wiec moze ktos znajdzie 5 min i doradzi. obraz siatki batorego w nastepnym poscie bo jest limit 5 zdjec ;/

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 960
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Wrzucam siatke batorego ;p pamietajcie ze dopiero zaczynam