Napisano 3 Luty 201114 l Yoł, Pierwsze koty za płoty ;D Proszę o solidną krytykę, która pobudzi moje szare komórki do udoskonalania swoich jakże marnych umiejętności ;d
Napisano 3 Luty 201114 l witam, chyba nie lubisz kotów, bo ostro je zmasakrowałeś, wyrzucając za te płoty... Rysowałeś wcześniej, czy zaczynasz od razu cyfrowo?
Napisano 3 Luty 201114 l Tyle co na zajęciach plastyki.. Od razu zacząłem cyfrowo, ale i w między czasie tworzę wypociny ręką. Masz rację, nienawidzę kotów ;d co byś mi doradził?
Napisano 3 Luty 201114 l odłożyć na razie rysowanie i wziąć się ostro za uzupełnienie wiedzy teoretycznej... Anatomia, perspektywa, możesz sięgnąć do pozycji, napisanych pod kątem egzaminu na architekturę, można się z nich wiele dowiedzieć ;) bez wiedzy będziesz tylko powielał swoje błędy, rysuj sobie jeśli chcesz, ale nie wrzucaj na forum, bo twoich prac nie da się skomentować...
Napisano 3 Luty 201114 l ja bym zaczął od perspektywy i rysowania prostych przedmiotów :) z racji że mistrz ceremonii odszedł i nie wiadomo czy do nas wróci bo wyższe cele mu teraz przyświecają... maluj z natury fajnie jak by było jakieś jabłko bo wątpię że to powyżej było z natury jeśli tak masz podwyższenie koło komputera z białą ścianą :P