hell_boy Napisano 6 Luty 2011 Share Napisano 6 Luty 2011 Witam:) Moim pomysłem jest pokazanie kryzysu jaki dopadł bohatera tej sceny, podczas nagłej pobudki nad ranem,po ciężkiej nocy. Narazie wrzucam szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hell_boy Napisano 6 Luty 2011 Autor Share Napisano 6 Luty 2011 wrzucam swoje dzisiejsze wypociny... wszelkie słowa krytyki mile widziane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Luty 2011 Share Napisano 6 Luty 2011 za duzo soft brusha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hell_boy Napisano 7 Luty 2011 Autor Share Napisano 7 Luty 2011 dzięki, napewno skorzystam z rady, wszelkie uwagi są dla mnie cenne (jestem początkujący). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 Widac ;-) Przegladnij http://www.fzdschool.com/ - pierwszy odcinek jest o kompozycji. Warto, zebys przemyslal jeszcze kadr, bo w tym troche malo sie dzieje (prawy gorny i lewy dolny rog sa puste). Obrazek jest tez IMO zbyt kwadratowy. Przemysl najpierw doklanie co chcesz narysowac, a pozniej zacznij wchodzic w szczegol. Bez konketnego rozplanowania w koncu wszystko zacznie Ci sie sypac. Pracuj, bo na razie malo mozna powiedziec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi