Paco Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 (edytowane) Witam. W wolnych chwilach zabrałem się za wymodelowanie pojazdu z filmu Tron. Projekt wrzucam do WiP mając nadzieje że zmotywuje mnie to do skończenia tego projektu. Oczywiście proszę o krytykę i rady. W miarę możliwości będę wrzucał kolejne etapy modelowania. (siatka w niektórych miejscach wymaga jeszcze korekcji) Edytowane 19 Luty 2011 przez Paco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 no jak na razie calkiem calkiem, juz po lekku przypomina light cycle rada: cala siatka do poprawy, bo krzywo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deex Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 Co prawda nie oglądałem tego filmu, ale wygląda to ciekawie. Modelujesz z tutoriala czy sam ? bo w sieci widziałem coś takiego, jeśli można zapytać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 Robię sam, szczerze się przyznam, że nawet nie szukałem tutoriala więc nie mam pojęcia czy takowy istnieje(ale podejrzewam że nie) :). Mam problem z refkami i muszę sobie radzić ze zdjęciami znalezionymi w necie(które nie są zadowalające), a więc może się zdarzyć że w niektórych miejscach będzie delikatnie odbiegał od filmowej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deex Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Link do zdjęcia z tutoriala : Sory, że takie małe ale większego nie ma, chcesz to mogę wysłać linki. Pozdrawiam i czekam na update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 podaj ten link;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deex Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Wysłałem jako prywatna wiadomość. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 Znalazłem dzisiaj trochę czasu i przedstawiam mały progress (po MS1) . Muszę dorobić parę detali, porobić małe poprawki, zagęścić siatkę i wziąć się za cięcie blach. Jeszcze nie wiem jak rozwiązać sprawę z elementami świetlnymi więc prosiłbym o małą sugestię . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi