Napisano 16 Czerwiec 200420 l stworzyłem rolkę dzieki lini i modifikatorowi Lathe jednak jezeli coś przez nią przechodzi po randerowaniu i przed zresztą też jest widoczne natomiast jeżeli coś jest zanią nie jest widoczne co robić, aby rzecy będące w rolce także były niewidoczne?? [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > bl0ndynek]
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Możliwe, że chcesz zrobić niewidzialną rolkę, może to? Albo przesuń po prostu kamerę :P.
Napisano 16 Czerwiec 200420 l A więc wygląda to tak i chcę aby po randerowaniu nir było widać tego preta w rolce: P.S. Jak zrobić by górny pasek z narzędziami wrócił? [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > bl0ndynek]
Napisano 16 Czerwiec 200420 l w ustawieniu rendera wlacz force 2-sided pod wyborem rozdzielczosci i powinno pomuc....
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Powinieneś zrobić chyba rurkę na to wgłębienie (BOLEANN :P) - chyba :] Aby panel pokazał Ci się górny wejdź w Customize - zakładka i tam dalej mash... nie pmiętam coś bo maxa teraz nie mam :P.
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Powinno. Oczywiscie jezeli srodek tez ma byc widoczny, to nie obejdzie sie bez materialu 2-sided. Gorna belke wlaczasz/wylaczasz ALT+6 (Customize -> Show UI -> Show Main Toolbar) [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > dr Ug]