Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam,

Nazywam się Paweł Łaźniak skończyłem Akademię Filmu i Telewizji w Warszawie kierunek montaż filmowy. Jestem współzałożycielem grupy Open-Productions (http://www.open-productions.com)

Posiadam duże doświadczenie w montażu filmowym, efektach w filmach i reklamach, w zakresie compositingu, motion designu, itp.., chciałbym móc dalej się rozwijać, następnym krokiem chciałbym aby było poznanie 3D. oto moje aktualne portfolio: http://vimeo.com/16505776 (99% to prace wykonane na After Effects)

Poszukuję osoby, która posiada szeroką wiedzę na temat 3D studio Max i nie bała by się podzielić swoim doświadczeniem.

Tak więc chciałbym nawiązać kontakt z doświadczoną osobą, poznać się wzajemnie i być może skorzystać z jej pomocy przy moim wkroczeniu w 3D Studio MAX. Mam też nadzieję iż taki kontakt zaowocuje przyszłą wzajemną współpracą...

Najbardziej preferowałbym formę nauki w miejscu wybranym przez "uczącego" chciałbym przyjechać do dowolnego miasta w Polsce na około tydzień, gdzie ktoś przeprowadził by mi kurs w dziedzinie 3D studio Max. Interesują mnie podstawy: modelowania, animacji, texturingu, lightingu, oraz renderingu przede wszystkim w V-Ray'u

Potencjalnych chętnych proszę o kontakt mailowy: [email protected] wraz z z przykładowymi pracami.

Niebawem rejestruję nową działalność i z tego tytułu będę prawdopodobnie ubiegać się o dotację na powyższy kurs...

Proszę o poważne oferty wraz z wycenami...

Edytowane przez lazniak

• Wyświetleń 957
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.