Napisano 13 Maj 201113 l Autor ok i troszke jeszcze mojego dlubania... odbity obraz, wykadrowane, kilka dodatków no i kontrast.... ale to jeszcze nie koniec .... praca nad innymi szkicami w perspektywie wrze :)
Napisano 14 Maj 201113 l Autor no i koncoweczka.... skonczylem to (moze nie jest jakies bajeczne)... pora zabrac sie za cos innego :) Edytowane 15 Maj 201113 l przez leondrago
Napisano 16 Maj 201113 l Autor hejka.... witam ponownie jescze raz moje szkice tym razem bez zadnej tekstury.... hope u like it :D
Napisano 16 Maj 201113 l Autor heh no i wymeczona pracka.... duzo przyjemnosci ale chyba zero jakosci :P.... dodalem teksturki chmurek i zmienilem kolorki .... jakos mi teraz bardziej pasuje :). Pozostawiam ocenie a sam zabieram sie za co innego :)
Napisano 19 Maj 201113 l Autor NOwe pomysly na statki.... Dwa szybkie szkice kompozycyjne ... jesli widzicie to inaczej dajcie mi znac :)
Napisano 19 Maj 201113 l Autor tym razem sprobuje uzyc techniki feng zhu... czyli uzycie zdjecia i podmalowanie go dla potrzeb artu.... :D zobaczymy co z tego wyjdzie :) Ps. cpt. Obvious uzywa czasem chyba tej samej techniki :D zobaczymy, zobaczymy
Napisano 21 Maj 201113 l Autor ok praca nad tlem... pomalowane, dodane kilka elementow , zmienione kolorki... narazie nie najgorzej :D
Napisano 21 Maj 201113 l twój pojazd zupełnie kolorystycznie nie zgrywa się z tłem..może popracuj jeszcze nad tym... zwłaszcza takie metaliczne powierzchnie "łapią" dużo światła i barwy z otoczenia..
Napisano 21 Maj 201113 l Autor w sumie chcialem zeby odstawal.... ale masz racje zaraz sie tym zajme :) dzieki
Napisano 21 Maj 201113 l Autor nie chcialem przesadzic wiec tylko troszeczke go podkolorowalem... i jak teraz??