Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

ok i troszke jeszcze mojego dlubania... odbity obraz, wykadrowane, kilka dodatków no i kontrast.... ale to jeszcze nie koniec .... praca nad innymi szkicami w perspektywie wrze :)

spacecraftsceneprawiefi.jpg

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 10,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

no i koncoweczka.... skonczylem to (moze nie jest jakies bajeczne)... pora zabrac sie za cos innego :)

spacecraftscenefinalsma.jpg

Edytowane przez leondrago

Napisano
  • Autor

hejka.... witam ponownie jescze raz moje szkice tym razem bez zadnej tekstury.... hope u like it :D

szkice2.jpg

Napisano
  • Autor

heh no i wymeczona pracka.... duzo przyjemnosci ale chyba zero jakosci :P.... dodalem teksturki chmurek i zmienilem kolorki .... jakos mi teraz bardziej pasuje :). Pozostawiam ocenie a sam zabieram sie za co innego :)

spacecraftscenefinal2.jpg

Napisano
  • Autor

NOwe pomysly na statki....

Dwa szybkie szkice kompozycyjne ... jesli widzicie to inaczej dajcie mi znac :)

thepursuit.jpg

Napisano
  • Autor

tym razem sprobuje uzyc techniki feng zhu... czyli uzycie zdjecia i podmalowanie go dla potrzeb artu.... :D zobaczymy co z tego wyjdzie :)

pursuit2.jpg

Ps. cpt. Obvious uzywa czasem chyba tej samej techniki :D zobaczymy, zobaczymy

Napisano
  • Autor

ok praca nad tlem... pomalowane, dodane kilka elementow , zmienione kolorki... narazie nie najgorzej :D

pursuit21small.jpg

Napisano

twój pojazd zupełnie kolorystycznie nie zgrywa się z tłem..może popracuj jeszcze nad tym...

zwłaszcza takie metaliczne powierzchnie "łapią" dużo światła i barwy z otoczenia..