Krzywy Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 Dotyczy exterioru domku animacja 300 klatek noc poranek dzień wieczór noc 24h max 2009 mental ray dayligh GI FG kaustyka kontrola ekspozycji tam gdzie nie mam klatek kluczowych renderuje sie wszystko na czarno w animacji mam 6 klatek kluczowych dla kontroli expozycji i 6 dla ustawień światła konkretnie tego haze i coś tam pojedyńcze klatki kluczowe które ustawiałem renderują sie bez problemu więc dziwi mnie to że te magiczne krzywe między klatkami kluczowymi są ignorowane przez render, więc stwierdziłem że chyba muszę poustawiać w każdej klatce klatkę kluczową bez sensu dłużej będę je robił niż będzie się renderowało ale spróbowałem tak 30 klatek i przy renderze udało się 10 klatek ale był error no nic spróbowałem jeszcze raz ale się klatki oprócz 10 były dalej czarne chociaż mimo że klucze były ustawione może się gdzieś pogubiłem nie wiem już sam, może nie da się animować expozycji ? Jak naprawić to że mi się czarne klatki renderują ?
Rekomendowane odpowiedzi