Napisano 4 Maj 201113 l Witam, Poszukuję grafika, który nieodpłatnie będzie pomagał nam na forum. Chodzi o najmniejsze modyfikacje graficzne, typu buttony, poprawianie elementów graficznych, dopracowywanie niektórych szczegółów etc. W zamian mogę zaoferować reklamę na forum, rangę, pomoc przy tworzeniu stron, czy też w ostateczności pieniądze. Forum dopiero startuję, dlatego proszę o wyrozumiałość. Wiem, że każdy szanujący się grafik niczego nie zrobi za darmo, lecz ja szukam osób, które zaangażują się w projekt i będą nas wspierać. Adres URL Forum: www.reforum.pl Kontakt GG: 7723187 Pozdrawiam
Napisano 4 Maj 201113 l Hej Taka rada, jak szukasz osob ktore sie zaangazuja, to napisz cos co zacheca do tego. Bo stwierdzenie "mam forum, szukam pomocy" nie daje zbyt wielu mozliwosci rozbudzenia entuzjazmu :) PS: Podoba mi sie jak z tego zdania: Wiem, że każdy szanujący się grafik niczego nie zrobi za darmo, lecz ja szukam osób, które zaangażują się w projekt i będą nas wspierać. wynika ze szukasz nie szanujacych sie grafikow :) pozdrawiam