Korbol Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Mam np boxa i chce w jego sciance wzciac boleanem wyekstrudowany napis ktory zrobilem normalnie w create/shapes/text. Niestety po wykonaniu boleana nic sie nie dzieje. Zwiekszenie liczby segmentow w napisie, poligonow itd tez nic nie daje. Czy wie ktos moze jak moglbym to zrobic?
Korbol Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Napisano 20 Czerwiec 2004 Niestety nie pomaga :( Juz probowalem.
Orion Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Uff przetestowałem bolana na wszystkie sposoby i mnie zawsze wychodzi. Może za głęboko wycinasz napis, niech trochę wystaje ponad box. Jest jeszcze możlowość że zamiast zaznaczonej opcji show result to masz show operands
Marcin Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 bys przynajmniej lepsza czcionke wybral :P
Korbol Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Napisano 20 Czerwiec 2004 Faktycznie u mnie tez juz dziala. Wczoraj chyba za pozno juz bylo i cos mi sie pojemylilo. Dzieki za pomoc Orion. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi