Napisano 4 Czerwiec 201113 l Siemka, Problem polega na tym co przedstawiłem w renderze http://www.youtube.com/watch?v=MYsDwCQTB0w Teraz po kolei. Wyeksportowałem animację w postaci .CSM z programu Endorphin Wyeksportowałem model postaci z gry Zriggowałem model i dodałem animację. I wychodzi takie cuś. Ktoś mógłby zaradzić? Dziękuję.
Napisano 4 Czerwiec 201113 l A rozwinąłbyś? Skin (chodzi o model) wyeksportowałem z gry, więc nie wiem jak mógłbym go "naprawić"
Napisano 4 Czerwiec 201113 l Przeskinować. Widocznie eksporter nie jest najwyższej jakości, albo źle ustawiasz opcje eksportu (importu).
Napisano 4 Czerwiec 201113 l Używam eksportera Milkshape. Mam jeszcze drugi model, lepszej jakości, ale mam problem. Jak chcę zriggować, daje modifier Physique, zaznaczam riga, i nie mogę zaznaczyć go. Model jest w geometry, i nie wyświetla się w Select By Name kiedy klikam Attach to Node
Napisano 4 Czerwiec 201113 l No to sie dowiedziałem, że używasz maxa. Jedyny słuszny modufikator do skinowania to skin. Użyj tego i doczytaj sobie w helpie jak sie z tym obchodzić - tutoriali jest też pełno po necie.