mkeruj Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Witajcie Dziś mkeruj uderza po prośbie i jedzie na współczuciu... Wiem, że niektórzy z Was zakładają nie-boxowe chłodzenie na procka, więc może u kogoś w starych gratach przewala się niepotrzebny wiatrak od chłodzenia? Swój połamałem - przy odkurzaniu... :/ (wiem, wiem, ale chciałem dobrze...) Socket 775, będzie pasował od dowolnego Core2Duo albo od Quadów Intela. Przyślę swojego kuriera, mam akurat taką możliwość, więc serwis door2door, prośba tylko o zapakowanie. Dozgonna wdzięczność po mojej stronie. z góry dzięki mkeruj
huzdebos Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 witka, ja mam cos takiego od pentium d820 (na opakowaniu pisze socket 775) jakby co to pisz na priv pzdrw 6
zdeno Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 +1 do Rep dla huzdebos za pomoc dla mkeruj. zasypmy go plusami należy się chłopakowi!!
Nowi Napisano 11 Czerwiec 2011 Napisano 11 Czerwiec 2011 Ja posiadam taki wiatraczek, wysłałem tobie maila ... Pozdrawiam Nowi Edit: Trochę późno, ale nie zaszkodzi spróbować ;) 3
mkeruj Napisano 13 Czerwiec 2011 Autor Napisano 13 Czerwiec 2011 Cześć Motyla noga, cały weekend nie miałem internetu ;) Nowi, dzięki za pomoc, nieoceniony kolega huzdebos już podzielił się swoim. Muszę tylko znaleźć chwilę na wymianę.. \o/ ;)
zdeno Napisano 13 Czerwiec 2011 Napisano 13 Czerwiec 2011 ale i tak +1 poleciał do Nowiego .Świat powinien nagradzać dobre serce.
Rekomendowane odpowiedzi