Napisano 6 Czerwiec 201113 l Witajcie Dziś mkeruj uderza po prośbie i jedzie na współczuciu... Wiem, że niektórzy z Was zakładają nie-boxowe chłodzenie na procka, więc może u kogoś w starych gratach przewala się niepotrzebny wiatrak od chłodzenia? Swój połamałem - przy odkurzaniu... :/ (wiem, wiem, ale chciałem dobrze...) Socket 775, będzie pasował od dowolnego Core2Duo albo od Quadów Intela. Przyślę swojego kuriera, mam akurat taką możliwość, więc serwis door2door, prośba tylko o zapakowanie. Dozgonna wdzięczność po mojej stronie. z góry dzięki mkeruj
Napisano 6 Czerwiec 201113 l witka, ja mam cos takiego od pentium d820 (na opakowaniu pisze socket 775) jakby co to pisz na priv pzdrw
Napisano 6 Czerwiec 201113 l +1 do Rep dla huzdebos za pomoc dla mkeruj. zasypmy go plusami należy się chłopakowi!!
Napisano 11 Czerwiec 201113 l Ja posiadam taki wiatraczek, wysłałem tobie maila ... Pozdrawiam Nowi Edit: Trochę późno, ale nie zaszkodzi spróbować ;)
Napisano 13 Czerwiec 201113 l Autor Cześć Motyla noga, cały weekend nie miałem internetu ;) Nowi, dzięki za pomoc, nieoceniony kolega huzdebos już podzielił się swoim. Muszę tylko znaleźć chwilę na wymianę.. \o/ ;)
Napisano 13 Czerwiec 201113 l ale i tak +1 poleciał do Nowiego .Świat powinien nagradzać dobre serce.