Napisano 9 Czerwiec 201113 l Mam problem ze zrobieniem animacji. 1. Nie mogę włączyć "Create camera from Viev" - zablokowane 2. Kożystam więc z "Free Camera", jednak po wyrenderowaniu animacji i zapisaniu odpowiedniego formatu(animacje na 100% robię dobrze, w 3dsie jak klikam play u dołu to kamera ładnie się przemieszcza), film to cały czas jedno ujęcie. nie ma żadnego ruchu. Co może być tego przyczyną? Proszę o jaknajszybszą odpowiedź. Korzystam z 30-dniowej wersji próbnej, ale myślę że to nie jest przyczyną.
Napisano 10 Czerwiec 201113 l 1. kamere tworzy sie ctrl+c w widoku PERSPEKTYWY 2. mozesz miec wszytko ladnie pieknie, ale jesli klikasz f10 i na dole nie masz view(perspective/camera001). tylko np left right czy co kolwiek innego. to wlasnie z tego rzutu sie wyrenderuje filmik. ustaw sobie camere z listy i daj lock(kludeczka). musi to pomoc: ]
Napisano 10 Czerwiec 201113 l 2. Prawdopodobnie w rendering-> Common-> Common Parameters-> Time Output masz zaznaczone Single. Musisz zaznaczyc Active Time Segment, albo Range, ewentualnie Frames