andy_a Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) Sidefx launches Houdini Apprentice Cookoff - prizes include Houidni licenses from Sidefx and subscriptions from Stash Media and cmi_VFX. Deadline: 01.09.11 Kategorie: Animacja (do 30s), Still Temat: Tworzenie/Konsumpcja jedzenia – prace wykonane przy użyciu Houdiniego (renderowane w Mantrze) Nagrody: Houdini Master (animacja), Houdini Escape (still), Houdini Apprentice HD (wyróżnienie) + w każdym przypadku dostęp do STASH i tutków z CimVFX Co ciekawe za sama rejestrację dodaje się miesięczy dostęp do STASH za darmo :)* Link do rejestracji: http://www.sidefx.com/cookoff *ale jak już ApaczoS zauważył, coś się z tym ociągają :P Edytowane 10 Czerwiec 2011 przez andy_a
tmdag Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 czyli tylko animacje oplaca sie ugotowac :)
ApaczoS Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 tmdag, jak Ty bierzesz udział to ja nawet nie mam co sobie głowy zawracać, hehe
Leru Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 czyli tylko animacje oplaca sie ugotowac :) Uuuuuhuhuhu ale joke :D
ApaczoS Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 Aaaa, teraz zauważyłem, deadline jest 1 wrzesnia, nie sierpnia. Trochę czasu jest :)
andy_a Napisano 10 Czerwiec 2011 Autor Napisano 10 Czerwiec 2011 Dzięki ApaczoS za sprostowanie - nie mam pojęcia jak się mogłem tak pomylić :P Co do gotowania animacji - imo fajnie by było jakby jak najwięcej wymiataczy brało udział... może pojawiłoby się więcej perełek (jak np. praca Ptakuna) :)
Rekomendowane odpowiedzi