Napisano 9 Czerwiec 201113 l Sidefx launches Houdini Apprentice Cookoff - prizes include Houidni licenses from Sidefx and subscriptions from Stash Media and cmi_VFX. Deadline: 01.09.11 Kategorie: Animacja (do 30s), Still Temat: Tworzenie/Konsumpcja jedzenia – prace wykonane przy użyciu Houdiniego (renderowane w Mantrze) Nagrody: Houdini Master (animacja), Houdini Escape (still), Houdini Apprentice HD (wyróżnienie) + w każdym przypadku dostęp do STASH i tutków z CimVFX Co ciekawe za sama rejestrację dodaje się miesięczy dostęp do STASH za darmo :)* Link do rejestracji: http://www.sidefx.com/cookoff *ale jak już ApaczoS zauważył, coś się z tym ociągają :P Edytowane 10 Czerwiec 201113 l przez andy_a
Napisano 10 Czerwiec 201113 l tmdag, jak Ty bierzesz udział to ja nawet nie mam co sobie głowy zawracać, hehe
Napisano 10 Czerwiec 201113 l Aaaa, teraz zauważyłem, deadline jest 1 wrzesnia, nie sierpnia. Trochę czasu jest :)
Napisano 10 Czerwiec 201113 l Autor Dzięki ApaczoS za sprostowanie - nie mam pojęcia jak się mogłem tak pomylić :P Co do gotowania animacji - imo fajnie by było jakby jak najwięcej wymiataczy brało udział... może pojawiłoby się więcej perełek (jak np. praca Ptakuna) :)