Gość kolt Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 moze mi ktos powiedziec jak naprawic taki problem => właczam maxa wczytuje mi szybko pluginy okno znika i nic max sie niewłacza mam na licencj network skopjowałem licpath.lic tam gdzie jest max zainstalowany wedele wskazówek odpaliłem lic konfig swicher imieniłem na network i nieodpala sie dlaczego ??
Gość hindus Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 tesz tak miałem :] i to była wina windowsa (xp) potem przesiadłem sie na 98 i zpowrotem na xp - i teraz chodzi normalnie :] ale moze to byc wina jak zes wrzucił jakies dodatkowe pluginy które niechca pójsc pod 3ds max spróbuj przeinstalowac ale wątpie :(
Gość kolt Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 mam win 98 nic dodatkowego nie wrzucałem jakisz czas temu miałem formata wiec niewiem :/ nie no co jest grane :?
Orion Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 Aleksander--> Tak z ciekawości, nie znasz jakiegoś linka z rozpiską wszystkich plugów do maxa i do czego służą
Orion Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 ciekawe czy jakbym napisał do discreeta to by mi odpowiedzieli??
Rekomendowane odpowiedzi