Napisano 24 Czerwiec 200420 l Nie moge zainstalowac ponownie maxa 6. wypada blad ze: LICENSE DIALOG File does not exist: \\eula\\AdskLicense.ini a ten plik istnieje. nie wiem co mam zrobic.... czy max6 ma jakas ochrone przed ponownym zainstalowaniem? to napewno nie wina instalki bo juz instalowalem go z tej plyty. prosze o pomoc
Napisano 28 Czerwiec 200420 l Zgadza sie - max po ponownymn zainstalowaniu wywala blad licencji, ale mozesz ponownie go autoryzowac i powinno dzialac. Natomiast u mnie zdarzaly sie takie bledy ze po ponownym zainstalowaniu max przy autoryzacji podawal 2 razy dluzszy request code i niestety nie mozna go bylo autoryzowac.Wtedy robilem bardzo prosta sprawe ... przeinstalowywalem system!!:)))))))Powodzenia:)
Napisano 20 Lipiec 200420 l 1.w opcajch folderów w widok kliknij pokaż ukryte pilki i foldery 2.wejdź na dysk c Documents and Settings, potem All Users, potem Dane aplikacji i wywal folder z licencją Macrovision. napewno będzie działać
Napisano 20 Lipiec 200420 l derman dobrze mówi, just remove all the *.dat files within the 'macrovision' folder which is located at: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data folder http://www.tek-tips.com/gviewthread.cfm/pid/244/qid/785922 reinstall systemu :P