Luchu Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Nie moge zainstalowac ponownie maxa 6. wypada blad ze: LICENSE DIALOG File does not exist: \\eula\\AdskLicense.ini a ten plik istnieje. nie wiem co mam zrobic.... czy max6 ma jakas ochrone przed ponownym zainstalowaniem? to napewno nie wina instalki bo juz instalowalem go z tej plyty. prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
southside Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 Zgadza sie - max po ponownymn zainstalowaniu wywala blad licencji, ale mozesz ponownie go autoryzowac i powinno dzialac. Natomiast u mnie zdarzaly sie takie bledy ze po ponownym zainstalowaniu max przy autoryzacji podawal 2 razy dluzszy request code i niestety nie mozna go bylo autoryzowac.Wtedy robilem bardzo prosta sprawe ... przeinstalowywalem system!!:)))))))Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derman Napisano 20 Lipiec 2004 Share Napisano 20 Lipiec 2004 1.w opcajch folderów w widok kliknij pokaż ukryte pilki i foldery 2.wejdź na dysk c Documents and Settings, potem All Users, potem Dane aplikacji i wywal folder z licencją Macrovision. napewno będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 20 Lipiec 2004 Share Napisano 20 Lipiec 2004 derman dobrze mówi, just remove all the *.dat files within the 'macrovision' folder which is located at: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data folder http://www.tek-tips.com/gviewthread.cfm/pid/244/qid/785922 reinstall systemu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi