Gość saisak Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam. Mam taki problem, że tworzę animację między innymi obrót i przesunięcie postaci. Na podglądzie wszystko jest tak jak być powinno, ale na filmiku postać stoi w miejscu, mimo że kości przesuwają oczy, ręce i buzię. Zrigowane jest dobrze, bo w innych scenach jest wszystko w porządku. Macie może jakiś pomysł co jest nie tak? Wszelka pomoc mile widziana. Aha, i nawet jak tworzę ja od nowa w tej scenie to jest tak samo ;/ Gdy renderuje dowolną 1 klatke, wszystko jest dobrze, ale jak zaczynam animację to jest już źle. Albo jak zaczynam animację nie od 0, tylko od 20 klatki to potem animacja jest taka jak miała być. Edytowane 18 Czerwiec 2011 przez saisak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechoo Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Nie wiem co moze powodowac ten problem ale mozesz sprobowac obejsc to keszujac animacje PointCache'm. Moze to pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi