Napisano 20 Czerwiec 201113 l Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :) Mam pewien problem w pierwszych [ na razie ] zabawach z 3DS Maxem Mianowicie przerywaną linię zaznaczenia Edge wygląda to tak: Uploaded with ImageShack.us przywracałem ustawienia fabryczne ale i tak w tym projekcie występuje ten niechciany efekt... Jeśli ktoś domyśla się co należy zrobić żeby temu zaradzić, będę bardzo wdzięczny:)
Napisano 20 Czerwiec 201113 l wyglada jakbys w miejscu zaznaczonego edge'a mial jeszcze innego, ktorego nie zaznaczyles i ten niezaznaczony przeswituje. dlatego czerwona linia jest przerywana. moze tez byc tak, ze jakis inny edge jest bardzo blisko i w takim oddaleniu sie nakladaja.
Napisano 21 Czerwiec 201113 l Właśnie chyba nie... Robię normalnie palne i symmetry, następnie edytuje wertexy i takie coś się robi jak chcę zaznaczyć krawędzie ;[ Jak usunę całą bryłę i zacznę od nowa dzieję się tak samo jak na screenie. Strasznie to utrudnia edycję... Na początku było oks ale musiałem coś poprzestawiać ;[ . Pozdrawiam.