Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zależy co masz na myśli, jakość materiałów i oświetlenia czy źle skontrastowany obrazek? To ostatnie szybko poprawisz np. podciągając Levels w Photoshopie. Tyle że to chyba dopiero początek Twojej pracy, prawda? Zostaw sobie takie zabawy na koniec, szkoda czasu póki co.

Napisano

Budynek za oknem wygląda jakby był zbudowany nie w pionie oraz szafki są bez uchwytów chyba że są tam zamontowane "Tip on" ( patrz okucia BLUM) i wtedy uchwyty są zbędne. Lada recepcyjna posiada zbyt duże odbicia w/g mnie. Walcz dalej. powodzenia!!1

Napisano

Myślę, że musiałbyś jeszcze skorygować te słoneczko z widokiem za oknem bo jak na takie mocne slońce, które pada na blat roboczy lady, chmury i niebo są chyba zbyt ciemne? Konstrukcja lady bardzo fajna aczkolwiek technicznie byłaby trudna do wykonania, mam na myśli pionową blendę lady ale wszystko do zrobienia ( na co dzień wykonuję lady gięte:)

Moze jakieś logo firmy na ścianie nad szafkami dodałoby jeszce pewnego klimatu biurowca oraz lampy wewnątrz w razie jak noc nadejdzie? pzdr.

Edytowane przez placebo29

Napisano

Ale to chyba nie incepcja, żeby miasto się zwijało ;) Perspektywa scenki za oknem nie zgadza się z tą wewnątrz