mieszczuch88 Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Witam. Jest to moja ostatnia animacja na licencjat. Zajęła mi dużo czasu i trochę było komplikacji przy tworzeniu. Ale przynajmniej nabrałem doświadczenia :). Interpretacje zostawiam wam :) modelowanie góry link do animacji :) http://www.youtube.com/watch?v=YukYPD-SgIs
imprecis Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Trudno jest mi ocenić tą animację, jak ją oglądałem to miałem mieszane uczucia, z jednej strony mi się b.podobało, z drugiej nie podobało. Świetny klimat stworzyłeś, jednak historia jak i sposób jej opowiedzenia średnio mi podszedł. Łzy jak dla mnie wyszły kiczowato i można tego typu rzeczy przekazać w inny mnie dosłowny sposób. Czekam i kibicuje przy następnej realizacji, bo potencjał b.duży masz :) Ciekawią mnie te głowy latające pod koniec animacji. Jak to zrobiłeś ? Miałeś jakiegoś riga ze sznurków zrobionego, czy też może dodałeś to komputerowo ? Jak możesz to napisz ile tutaj jest CG, ile tradycyjnej plastusiowej animacji itd. :)
mieszczuch88 Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Napisano 1 Lipiec 2011 Dzięki za krytyka, bo jest ona bardzo potrzebna :) Głowy są z plasteliny, wycięte w photoshopie a we flashu połączone z tłem. Ostatnie dwa ujęcia to już połączenie ludzika z malowanym tłem, także scena pejzażu w części pierwszej jest połączeniem materiału we flashu, a reszta to plastelina. :)
Rekomendowane odpowiedzi