ptfromscr Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Witam, Jak w temacie. Czy ktoś korzystał z usług internetowej drukarni chroma.pl. Pytam bo ceny są konkurencyjne, ale nie wiem jak jakość wydruku. Czekam na pomocne odpowiedzi. Pozdrawiam,
koton Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 (edytowane) drukowałem u nich kiedyś 200 plakatów B2, wszystko bardzo sprawnie i szybko, byłem zadowolony z jakości. Na niektórych były taki minimalne przesunięcia cmyka, ale dopiero gdy się intensywnie przyglądało z bardzo bliska, ale możliwe że to dlatego że nie jestem specem od DTP i nie zrobiłem żadnych zalewek czy tam podlewek, po prostu wyeksportowałem pdf z ilustratora :) Strasznie podoba mi się ich stronka, wszystko mega zautomatyzowane, musi im to oszczędzać kupę roboty. Edytowane 6 Lipiec 2011 przez koton
illy Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 glowna moja drukarnia, poza gilotyna do wizytowek nigdy nie mialem zadnych problemow
Gość ExposeLab Napisano 13 Lipiec 2011 Napisano 13 Lipiec 2011 Wszystkie wydruki realizujemy w chroma. Bardzo polecamy tą firmę.
Rekomendowane odpowiedzi