Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nom cowboy bepop jest świetniacki - zwłaszcza odcinek \"ballada upadłych aniołów\" - wymiata na maxa:D

No, :)

\"Read Or Die\" rzadzi:P - jak nie oglądaliście to koniecznie obejrzyjcie ten 3 odcinkowy oav - jest de beściak - no pomijajac gitsa i ninja scroll, no i akire - ale akcja - scenariusz i w ogóle wszystko jest doskonale zgrane i tworzy świetny klimat:D.

Mówie wam jak nie widzieliscie tego to :D

rod_01.jpg

Pozdr

giorgione

[Wyedytowany dnia 14-7-2004 > giorgione]

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

OOOO przypomniałem sobie jeszcze jedne anime warte obejrzenie

\"GROBOWIEC ŚWIETLIKÓW\" skłania do refleksji polecam.

oraz dla fanów Daft Punka \"INTERSTELLA 5555\" - 0 słów sama muzyka i animacja [pamietacie \"One more time\" teledysk tejże grupy to to jest całe anime :) polecam polecam

Niezapomnijmy o \"Perfect Blue\" oraz o \"Blue Submarine NO8\" [chyba niepomyliłem tytułu]. no to nazrazie tyle jeszcze sie pojawię napewno w tym poscie :).

Napisano

oooo jeszcze Armitge III pszepraszam za gapiostwo :) [teraz dopiero przejzałem swój składzik z mangą :)]

Korekta na wiatr z tytułem poprzednim a jednak sie dziabłem to było \"Blue Submarine No.6\" przepraszm

doszedł do listy \"NOIR\" oraz \"X\"

A dla relaksu:

Trigun

Chobits

Slayers

Golden Boy

[Wyedytowany dnia 14-7-2004 > Allucard]

Napisano

Widze że nic nie widze... chyba musze jeszcze dużo zobaczyć... dużo pościągac ;P i w ogule... na pierwszy plan poleci Ninja scrool i cowboy bepop... to musze zobaczyć ;] Czytałem recki i widziałem screeny ;] wypas....

narq,

Beatou

Napisano

taaa... widzialem moze ze 2 odcinki read or die... ale jakos kujonowata japonska uczennica ktora chlasta wszystkich kartkami jakos do mnie nie przemawia .... przy okazji 2 pytania dla ludzi w temacie:

1) ile zrobili odcinkow cyber city oedo 808... dosc stare anime... fajowy cyberpunk w starym stylu... swietne teksty :)... dorwalem niestety tylko 3 odcinki...

2) czy zrobili w koncu trzecia czesc ninja ressurection (tego ktory spora czesc ludzi uwaza za kontynuacje ninja scrolla... nieslusznie zreszta)?... bo pod koniec drugiej juz sie zapowiadala fajna rzeznia a tu 3 ni widu ni slychu...

ps. hehe perfect blue... ciezkie jest zycie japonskiej spice girl ;P... po obejzeniu mialem mieszane uczucia... w sumie calkiem niezly thriller ale z drugiej strony glowna bohaterka jest tak kiczowata ze trudno tu o powage sytuacji...

[Wyedytowany dnia 14/7/2004 > sir_Bols]

Napisano

No różnie to bywa jedni lubia to inni tamto :)

ale nie wiem jak mozna nie polubić tego:D

goldenboy-800x600.jpg

Genialny student i lekcja życia :)

Anime jest zabawne, śmieszne ( no i lekko zboczone :| )

6 - odcinków - jak zawsze polecam:D

pozdr

giorgione

[Wyedytowany dnia 14-7-2004 > giorgione]

Napisano

heh skoro juz o brechtowych mowimy: Ebichu :D oraz Tachikoma Special :D. I o chomiku i jej pani troche stuknietej a drugie o Tachikomach z SAC.

Napisano

hehe a kto mi powie ile jest odcinków "Serial experiments lain"?? Na razie mam 4 lol i pewnie jest ich z 15 albo 20 co??

I co to jest robotech?? Na kazie tego pełno a nic o tym nie moge znaleźć... chyba jakieś g..no...

No i ninja scrool na kazie nie ma ;(

damn......

Napisano
  • Autor

Jest na dc++. Na dc++ jest wszystko i działa 10 razy szybciej od kazy.

A Ninja Scroll, podobnie jak Gits`a i Akirę mam na dvd :D.

Napisano

a ja mam komiksy GITS'a ;] Dwie groobe krowy ;] Taki wypas..... lol 100 post lol