giorgione Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Nom cowboy bepop jest świetniacki - zwłaszcza odcinek \"ballada upadłych aniołów\" - wymiata na maxa:D No, :) \"Read Or Die\" rzadzi:P - jak nie oglądaliście to koniecznie obejrzyjcie ten 3 odcinkowy oav - jest de beściak - no pomijajac gitsa i ninja scroll, no i akire - ale akcja - scenariusz i w ogóle wszystko jest doskonale zgrane i tworzy świetny klimat:D. Mówie wam jak nie widzieliscie tego to :D Pozdr giorgione [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > giorgione]
Allucard Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 OOOO przypomniałem sobie jeszcze jedne anime warte obejrzenie \"GROBOWIEC ŚWIETLIKÓW\" skłania do refleksji polecam. oraz dla fanów Daft Punka \"INTERSTELLA 5555\" - 0 słów sama muzyka i animacja [pamietacie \"One more time\" teledysk tejże grupy to to jest całe anime :) polecam polecam Niezapomnijmy o \"Perfect Blue\" oraz o \"Blue Submarine NO8\" [chyba niepomyliłem tytułu]. no to nazrazie tyle jeszcze sie pojawię napewno w tym poscie :).
Allucard Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 oooo jeszcze Armitge III pszepraszam za gapiostwo :) [teraz dopiero przejzałem swój składzik z mangą :)] Korekta na wiatr z tytułem poprzednim a jednak sie dziabłem to było \"Blue Submarine No.6\" przepraszm doszedł do listy \"NOIR\" oraz \"X\" A dla relaksu: Trigun Chobits Slayers Golden Boy [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > Allucard]
Beatou Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Widze że nic nie widze... chyba musze jeszcze dużo zobaczyć... dużo pościągac ;P i w ogule... na pierwszy plan poleci Ninja scrool i cowboy bepop... to musze zobaczyć ;] Czytałem recki i widziałem screeny ;] wypas.... narq, Beatou
sir_Bols Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 taaa... widzialem moze ze 2 odcinki read or die... ale jakos kujonowata japonska uczennica ktora chlasta wszystkich kartkami jakos do mnie nie przemawia .... przy okazji 2 pytania dla ludzi w temacie: 1) ile zrobili odcinkow cyber city oedo 808... dosc stare anime... fajowy cyberpunk w starym stylu... swietne teksty :)... dorwalem niestety tylko 3 odcinki... 2) czy zrobili w koncu trzecia czesc ninja ressurection (tego ktory spora czesc ludzi uwaza za kontynuacje ninja scrolla... nieslusznie zreszta)?... bo pod koniec drugiej juz sie zapowiadala fajna rzeznia a tu 3 ni widu ni slychu... ps. hehe perfect blue... ciezkie jest zycie japonskiej spice girl ;P... po obejzeniu mialem mieszane uczucia... w sumie calkiem niezly thriller ale z drugiej strony glowna bohaterka jest tak kiczowata ze trudno tu o powage sytuacji... [Wyedytowany dnia 14/7/2004 > sir_Bols]
giorgione Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 No różnie to bywa jedni lubia to inni tamto :) ale nie wiem jak mozna nie polubić tego:D Genialny student i lekcja życia :) Anime jest zabawne, śmieszne ( no i lekko zboczone :| ) 6 - odcinków - jak zawsze polecam:D pozdr giorgione [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > giorgione]
Leru Napisano 15 Lipiec 2004 Napisano 15 Lipiec 2004 heh skoro juz o brechtowych mowimy: Ebichu :D oraz Tachikoma Special :D. I o chomiku i jej pani troche stuknietej a drugie o Tachikomach z SAC.
Beatou Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 hehe a kto mi powie ile jest odcinków "Serial experiments lain"?? Na razie mam 4 lol i pewnie jest ich z 15 albo 20 co?? I co to jest robotech?? Na kazie tego pełno a nic o tym nie moge znaleźć... chyba jakieś g..no... No i ninja scrool na kazie nie ma ;( damn......
Batou Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Napisano 17 Lipiec 2004 Jest na dc++. Na dc++ jest wszystko i działa 10 razy szybciej od kazy. A Ninja Scroll, podobnie jak Gits`a i Akirę mam na dvd :D.
Beatou Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 a ja mam komiksy GITS'a ;] Dwie groobe krowy ;] Taki wypas..... lol 100 post lol
Rekomendowane odpowiedzi