Heha Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Nie zależy mi na tym by ta głowa była podobna do kogokolwiek, ale chciałbym móc ustalić jej mimikę proporcjonalną do wypowiadanych słów(które mam nagrane jako mp3) i wyeksportować to jako avi. Jak to zrobić najprościej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 najpierw musisz wymodelowac glowe, potem ja zrigowac, zeskinowac, puscic mp3 i animowac koscmi. Googluj za facefx - polowe robi automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heha Napisano 18 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2011 Pogoglowałem i widzę że nie ma nawet dema tego programu. Można to zrobić prościej? Wiem ze od biedy mozna to zrobić w photoshopie, więc jestem pewien że musi być darmowe/tańsze rozwiązanie tego. To nie musi być dzieło na mistrzostwa świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 facefx masz za free w udk, a ten jest darmowy do zastosowan niekomercyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi