Skocz do zawartości

Zatrudnie ludzi do tworzenia Studia od zera

Featured Replies

Napisano

Witam,

Szukam paru osób z umiejętnościami, pasją do gier i ich tworzenia . Wizja studia - tworzyć ambitne gry, dla dojrzalszego gracza, jednak pierwszy projekt lub dwa to mogą być bardziej casualowe/prostsze ( ale nie dla dzieci ), aby zdobyć doświadczenie na poważniejszy projekt .

Mój osobisty wkład - game design, concept art, grafika 2d i teksturowanie jeśli będzie taka potrzeba . Doświadczenie - 20 lat młócenia w gry, amatorskie projekty Trinity i Sigonyth (RIP) oraz praca w City Interactive .

-------------------------------------------

Chcę aby studio rozwijało się powoli i organicznie, dlatego na początek szukam tylko 2 osób :

-Programisty

-Grafika 3d

Bardzo mi zależy aby załoga się dogryzła i miała dobrą "chemię", za jakiś czas zatrudniłbym kolejne 1-2 osoby .

Wymagania :

- Ogarnięcie w swojej dziedzinie pracy

- Pasja do gier . Prawie tak samo ważne jak twój skill

- przeprowadzka, praca zdalna odpada

- pomysłowość

Mile widziane umiejętności poboczne, np. jeśli grafik 3d umie teksturować, a programista się nie boi html'a . Na początku przy małej ilości ludzi każdy pewnie będzie robił parę rzeczy .

Doświadczenie zawodowe będzie wielkim plusem ale nie jest wymagane .

Co oferuję :

- Praca jest płatna, więc pensje .

- Mieszkanie za darmo . Domek jednorodzinny, parę kilometrów za Kielcami, najbliższy sąsiad 100 metrów, naokoło trawa i krówki czasami .

- samochód służbowy ( na 80% ) do wyjazdów za miasto po zakupy itp.

- Twoje zdanie i opinia się liczy - szansa na bycie w trzonie teamu, nie bycie "pracownikiem nr 57"

- Luźna atmosfera pracy - nie mylić z "lenistwo tolerowane" . Po pracy grill, można się napić ( soku oczywiście ;) ) no i oczywiście gramy .

- Nowe służbowe PC dla pracowników

W tym samym budynku gdzie by mieszkał początkowy team będzie nasze studio, czyli do pracy będzie 2 metry, od łóżka do komputera. Styl życia podobny do studenckiego w akademikach, czy to jest plus czy minus to zależy pewnie od osoby .

Chyba że ktoś chce sobie wynająć mieszkanie i dojeżdżać to proszę bardzo (Albo po prostu mieszka w Kielcach )

--------------------------------

Mam nadzieję że cię zainteresowałem czytelniku, ta oferta pewnie nie jest zbyt typowa bo i praca by była nietypowa, nie przyszedłbyś do stabilnej firmy z tradycjami do biura w centrum miasta, przyszedłbyś pracować do miejsca gdzie przyszłość studia w dużej mierze zależy od ciebie . Jak dla mnie to duża szansa, i bardzo ekscytujące ( i ryzykowne ) przedsięwzięcie tworzenia czegoś z niczego . Bethesda zaczynała w piwnicy a Blizzard powstał za pieniądze pożyczone od babci . Osobiście parę lat temu gdybym miał do wyboru stabilnego molocha albo "dziki zachód" wybrałbym to drugie .

Zainteresowany ?

Napisz :

[email protected] albo zostaw PM tutaj

Proszę mi pokazać jakieś próbki swojej pracy, i napisać w czym jesteś mocny ( program 3d, język programowania itp ) i oczekiwania co do wynagrodzenia .

Proszę się nie wysilać o formalny styl , ja też celowo piszę to ogłoszenie "swoimi słowami" .

cześć !

• Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.