Weles Napisano 20 Luty 2003 Napisano 20 Luty 2003 Język mam ustawiony na polski, klawiaturę na polski (programisty). Problem występuje np. w gg, flashgecie, vplayer oraz w innych programach z polskim menu lub używających polskich czcionek (polskie czcionki są zamieniane na \"krzaki\"). Dodam, że język i klawiatura jest ustawiona poprawnie bo np. w wordzie mogę pisać używając polskich czcionek. Za pomoc z góry dzięki
sasqoc Napisano 25 Luty 2003 Napisano 25 Luty 2003 No mam tens sam problem niewyswietla mi polski czcionek w programach:( W oknach dialogowych a normalnie moge pisac w wordzi notatniku exelu i innych smieciach. A doszedlem do tego tak: najpierw win 95 ang na to directX 7 pol potem win98 polski i directx 8 pol potem win me angielski i tak mi teraz wszystko sie w systemie jebie:) Ale przynajmniej max dziala tak to nigdy niechcial wiec wole nieryzykowac reinstalki puki max dziala jest git:)
Weles Napisano 6 Marzec 2003 Autor Napisano 6 Marzec 2003 Ludzie wiecie skąd można zassać \"demo\" Win 2000 PL ? szukam i szukam i nic nie znalazłem...
Rekomendowane odpowiedzi