eryk955 Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 (edytowane) Witam, oczywiście nie chodzi mi o dokładnie to co w temacie, ponieważ to umiem :) ale o to aby ukryć obiekty na czas pracy a które by były renderowane. Pytam się ponieważ zrobiło mi się trochę za dużo obiektów a "kombajna" nie mam. Chyba że istnieje możliwość że obiekt jest widoczny podczas pracy ale nie obciąża kompa, tak jakby były zamrożone. Chodzi o to co zaznaczone na zdjęciu, trochę tego jest: http://www7.zippyshare.com/v/77291580/file.html Pozdrawiam Edytowane 21 Sierpień 2011 przez eryk955 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 Ukrywasz obiekty które chcesz, hide selected,żeby były widoczne podczas renderigu wchodzisz f10 zakładka common zaznaczasz render hidden geometry i gotowe,ukryte obiekty będą renderowane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk955 Napisano 21 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2011 Thx :), o to chodziło. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi