eryk955 Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Witam, Chcę stworzyć jakiś filmik długości 2 min. Modele z 3d max 11 chciałbym wrzucać do jakiegoś programu/silnika który mógłby tworzyć/renderować w czasie rzeczywistym. Może to być nawet silnik dla gier. Takie pytanie, ponieważ mam model który renderuje mi się ok 40min na klatkę a mam do wyrenderowania ok 4500 klatek. Pozdrawiam
eryk955 Napisano 2 Wrzesień 2011 Autor Napisano 2 Wrzesień 2011 Chodzi o program do szybszego renderingu.
mirach Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 No to musisz sie rozejzec po enginach do gier w rodzaju crysis, unreal, unity. Jesli dobrze pamietam to bylo tez cos takiego jak quest3d. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=78041 tu masz linka gdzie ktos pokazuje animke wyrenderowana w crysis engine.
eryk955 Napisano 2 Wrzesień 2011 Autor Napisano 2 Wrzesień 2011 Thx, spodobały mi się możliwości silnika Quest3D. CryEngine kojarzy mi się bardziej z tworzeniem gier chociaż pewnie jest możliwość tworzenia animacji. Ale najpierw wypróbuję quest`a. Jeszcze raz dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi