Napisano 2 Lipiec 200420 l witam mam ksiazke w ktorej jest wtlumaczony odczyt obiektow zapisanych w formacie MD2 (uzywanych m.in. w quake\'u 2) jednak nie wiem jak zapisac obiekt stworzony w maxie do takiego formatu, jakby ktos wiedzial to prosze o inf. i z gory wielkie dzieki
Napisano 2 Lipiec 200420 l Rada bedzie krotka: 1. odpalic Gugla 2. wpisac cos w stylu \'md2 3dsmax export\' 3. grzebac w wynikach poszukiwania :P
Napisano 3 Lipiec 200420 l odpowiedz prosta i szybka :) a odemnie http://www.geocities.com/darinp52/qtip/download.html
Napisano 3 Lipiec 200420 l Autor dzieki wielkie, tylko ze nie chce sie to u mnie otworzyc, bo ostatnio wyskakuja mi na niektorych stronach bledy IE i pokazuje sie pytanie czy chce debugowac, tak wiec musze sobie najpierw przeinstalowac explorerea ---- ale jeszcze raz wielkie dzieki utek!
Napisano 3 Lipiec 200420 l Autor tak na wszystkich stronach reaguje (tzn ddziala po nacisnieciu nie) a tu (w linku powyzej) jeszcze pokazuje sie raport o bledach i nastepuje zamkniecie explorera