thud Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 witam mam ksiazke w ktorej jest wtlumaczony odczyt obiektow zapisanych w formacie MD2 (uzywanych m.in. w quake\'u 2) jednak nie wiem jak zapisac obiekt stworzony w maxie do takiego formatu, jakby ktos wiedzial to prosze o inf. i z gory wielkie dzieki
Vaphell Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Rada bedzie krotka: 1. odpalic Gugla 2. wpisac cos w stylu \'md2 3dsmax export\' 3. grzebac w wynikach poszukiwania :P
utek Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 odpowiedz prosta i szybka :) a odemnie http://www.geocities.com/darinp52/qtip/download.html
thud Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 dzieki wielkie, tylko ze nie chce sie to u mnie otworzyc, bo ostatnio wyskakuja mi na niektorych stronach bledy IE i pokazuje sie pytanie czy chce debugowac, tak wiec musze sobie najpierw przeinstalowac explorerea ---- ale jeszcze raz wielkie dzieki utek!
sanki Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 mam ten sam problem :) odpowiadaj mu ze nie chcesz i powinno byc spox
thud Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 tak na wszystkich stronach reaguje (tzn ddziala po nacisnieciu nie) a tu (w linku powyzej) jeszcze pokazuje sie raport o bledach i nastepuje zamkniecie explorera
Rekomendowane odpowiedzi