Napisano 3 Lipiec 200420 l Tak jak w temacie. Mam dość rozstrzelone punkty i jest ich całe mrowie ;) A muszę zaznaczyć je precyzyjnie, z Ctrl nie ma problemu, ale potem muszę się przełączyć na tryb Sub-Object 4 (edycja poligonów) klikam Create i niby są one zaznaczone ale jak to zrobić żebym nie musiał ich drugi raz klikać?!?! Pozdrawiam!!! Dodano: Może za mało danych podałem: -mam obiekt z modyfikatorem EditMesh -usunąłem część polygon\'ów bo były źle ułożone i chcę je ręcznie naprawić -zaznaczam punkty w trybie edycji punktów (Vertex Level Selection) -przechodzę do trybu edycji poligonów (Polygon Level Selection) -wciskam Create i mimo, że te punkty są zaznaczone nie wiem jak zrobić, żeby pomiędzy nimi powstała płaszczyzna (poligon) [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > omikron87]
Napisano 3 Lipiec 200420 l Opcja create dziala w nastepujacy sposob: wciskasz create i celujesz po kolei w vertexy pomiedzy ktorymi ma powsatc poligon. Nie tak jak myslisz, ze wystarzcy wszystkie zaznaczyc i nacisnac create.