ranholtzer1 Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 (edytowane) Tutaj zamieszczam wersje finalną: Tomek trochę przesadził z dawką, jedynie z jego pokoju pozostały drzwi, które są symbolem powrotu do rzeczywistości, spadająca kometa zwiastuje nieuchronny koniec stanu Tomka, ale panowie i panie spokojnie jest jeszcze alternatywa gdzies na dole rosną sobie samotnie grzybki które dadzą Tomkowie szansę pozostania w tym cudownym świecie. Tutaj link do dużej wersji: http://img827.imageshack.us/img827/3794/final01k.jpg Fazy powstawania obrazka na samym dole. Szkice do obrazku, który chodzi mi po głowie, spróbuje go skończyć choć moje możliwości są strasznie ograniczone....spróbować można. Mój skaner ledwo zipie musiałem zwiększyć kontrast Adobe żeby coś było widać.[ATTACH=CONFIG]82261[/ATTACH] Edytowane 1 Październik 2011 przez ranholtzer1
ranholtzer1 Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Napisano 30 Wrzesień 2011 (edytowane) Tutaj zamieszczam fazy powstawania mojego pierwszego obrazka na tablecie. Dzisiaj postaram się zamieścić wersję finalną. [ATTACH=CONFIG]82260[/ATTACH] Edytowane 1 Październik 2011 przez ranholtzer1
Rekomendowane odpowiedzi